GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Şehit Polis Mehmet Çelik İlkokulu

Kas

Okulumuz adına 2023 Teknofest Yarışmasına 19 adet proje başvurusu yapılmıştır.Proje başvurusu yapan öğretmenlerimizden Mehmet Baraklı,Mehmet Kavak,Merve Güzel,Tuba Taş ve idarecilerimizden Hasan Şekerli,Ali Ceyhun Günbaz arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmenler,yeni nesli,Cumhuriyetin fedakar öğretmen ve eğitimcilerini,sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.

Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK.

Kas

En özel öğrencilerimiz için özel eğitim sınıfı donanımımız her geçen gün zenginleşiyor.

Kas

Bir Fikrim Var! Projesini Okulumuz Bünyesinde Hayata Geçirdik.

Kas

İlkokullarda Yetiştirme Programımız Başlamıştır!!!

Kas

Gazişehir Öğrenci Meclisi İkinci Toplantımızı 14.10.2022 tarihinde gerçekleştirdik.

Kas

Okulumuz Müzik Sınıfı Kullanıma Açılmıştır. Tüm öğrencilerimize hayırlı olsun.

Kas

Destek Eğitim Odamız Tüm Öğrenci ve Öğretmenlerin Kullanımına Açıldı.

Kas

Önce güvemlik,öğrencilerimizin güvenliği için kazan dairesi girişini sac profil ile kaplanarak öğrencilerimiz için güvenli hale getirildi.

Kas

Öğrencilerimizin sağlığı için tüm lavabolarımıza sıvı sabun tankı ve sıvı sabun musluklarının montajı tamamlanmıştır.Tüm öğrencilerimize hayırlı olsun.

Kas

Okulumuzun Tüm Pencerelerine Öğrencilerimizin Güvenliği İçin Alimünyum Korkuluk Montajı Tamamlanmıştır.

Haz

Okuma şenliği kapsamında yapılan 3 ve 4. sınıflar kitap okuma yarışmamızın ödül töreni yapıldı.

Anasınıfı etkinliklerimiz ve iletişim araçları...