Duygu Kontrolü

Öz Disiplin Geliştirme

Psikolojik Sağlamlık

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele

Okulumuz 2024 Yılı Şubat Ayı Dergisi ''Böcük'' Yayınlandı!

Linkten dergimizi dijital olarak indirebilirsiniz.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuz 4. sınıf öğrencileri arasında Deyimler ve Atasözleri üzerine resim yarışması düzenledik. Öğrencilerimizin yapmış olduğu resimler arasından seçilenler okulumuzda sergilendi.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından öğrencilerimize yönelik “Akran Zorbalığını Önleme” konulu okul panosu düzenlenmiştir. ️

Akran zorbalığı, okul çağındaki çocukların duygusal ve psikolojik sağlıklarını oldukça kötü etkilemektedir. Amacımız bu konuda öğrencilerimize farkındalık kazandırmaktır.

Şbt

Heyecan verici bir gelişmeyle sizlerle beraberiz! Okulumuzun değerli öğretmenleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Erasmus+ programı kapsamında düzenlenen ileri seviye KA1 kursuna katıldılar!

Yeniliklere açık olan ve uluslararası öğrenme deneyimlerini önemseyen ekibimiz,farklı kurumlardan gelen eğitmenlerle bir araya gelerek, Ka1 projesi yazmak için yeni bilgileri keşfetme fırsatı buldu.

Bizlere bu değerli fırsatı sunan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve öğretmenlerimize gösterdikleri özverili çalışma için teşekkür ederiz. Sizlerle birlikte daha büyük başarıları yakalamak için sabırsızlanıyoruz!

Şbt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından “Çatışma Çözme Becerileri ve Duygu Kontrolü” konulu sınıf rehberliği çalışmalarına başlanmıştır. Öğrencilerin drama ve oyun eşliğinde konuyu eğlenerek öğrenmeleri sağlanmıştır.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurul Toplantımızı öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirdik.

Kurul toplantımızda eğitim etkinliklerinin veriminin arttırılması ve başarıya ulaşması amacıyla okulumuzun gelişmesinde yararlı olacağına kanaat getirdiğimiz konularla ilgili görüş ve önerilerimizi gözden geçirdik. Yeni dönem hepimize hayırlı olsun.

Ock

Sanatsal,kültürel,sportif ve bilimsel etkinliklerin yapıldığı dönem sonu faaliyetler haftasında 2. Sınıflar Arası Bilgi Yarışmasının finalinde yarışan 2-D, 2-F ve 2-İ sınıflarımızın heyecanına eşlik ettik.

Öğrencilerimiz eğlenerek öğrendiler :)

Birinci olan 2-İ sınıfımızı tebrik ederiz. Süreçte emeği geçen öğretmenlerimize de katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz ögretmenleri Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Erasmus+ Orta Seviye Eğitimine katılmıştır.

Bu kapsamda öğretmenlerimiz Erasmus Projesi yazma, yürütme gibi konularda bilgiler edinmiştir. Öğretmenlerimize bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

• Bugün kitap kulübümüzde Prof. Dr. Selçuk Şirin'in "Yetişin Çocuklar" adlı kitabını değerlendirdik. Bu etkileyici eser, eğitim ve çocuk gelişimi üzerine derinlemesine bir bakış sunuyor.
  • Kitap, eğitim sistemimizin zorluklarına ve çocukların karşılaştığı sorunlara odaklanarak düşündürücü bir perspektif sunuyor. Aynı zamanda çözüm önerileriyle de umut verici bir nitelik taşıyor.
  • "Yetişin Çocuklar", eğitimciler, ebeveynler ve çocuk gelişimiyle ilgilenen herkes için önemli bir başvuru kaynağı olabilir. Kitabın sunduğu bilgilerle, çocukların daha sağlıklı ve dengeli bir şekilde büyümelerine nasıl katkıda bulunabileceğimizi anlama fırsatı bulduk.
  • ''Ögretmenler "Veli çok ödev istiyor", veliler "Ögretmen çok ödev veriyor" diyor.Olan çocuklara oluyor... Ögrenmeyi hamallık yaptık!