GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Şehit Polis Mehmet Çelik İlkokulu

Ara

Okulumuz 4. Sınıf öğrencimiz İstiklal Marşı yarışmasına katılmıştır. Öğrencimize başarılar diliyoruz.

Kas

Okulumuz 3.sınıf öğrencileri öğretmenleri eşliğinde; 25 Aralık Gaziantep Savunması Kahramanlık Panoraması ve Müzesi, Oyuncak Müzesi, Atatürk Müzesi ve Türkiye'nin İlk Turizm Bakanı Ali İhsan Göğüş Müzesi olmak üzere 4 müze gezdi.  Çocuklarımız Gaziantep'in tarihine yakından şahitlik etti, tarihî oyuncakları inceledi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Gaziantep'in ondaki yeriyle ilgili bilgiler edindi, Ali İhsan Göğüş'ü tanıdı.

Kas

Müdürümüz, Müdür yardımcılarımız, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte Gazişehir öğrenci meclisi toplantımızı gerçekleştirdik.

Kas

Çocuklarımızın ve velilerimizin işbirliği ile okulumuzda gerçekleştirilecek kan bağışı etkinliği düzenlenecektir.

Kas

Ulu önderimizin aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünü münasebetiyle anma törenimiz 10 Kasım Cuma günü gerçekleşmiştir.

Kutlama programımız

Ekm

Okulumuzda düzenlenen meslek tanıtım günleri kapsamında bu hafta çocuklarımızı diş hekimliği mesleğiyle tanıştırdık.

Diş hekimi Zeynep Sena Kaya mesleğini anlattı.

Bilgilendirmeler yaptı.

Çocuklarımızın sorularını cevaplandırdı.

Ve en son minik bir muayene yaptı

Kendisine çok teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 2023-2024 İyep 28 Ekim Cumartesi günü başlıyor.

Ekm

Bugün okulumuzun adını aldığı kıymetli Şehidimiz Mehmet Çelik'in değerli ailesini ziyaret ettik.Şehidimizin kıymetli annesi Elif Çelik Hanımefendi ve kıymetli kardeşleri Levent Bey ve Bülent Bey ile tanışma şerefine eriştik.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yıl Etkinlikleri Kapsamında Okulumuzda Mangala Turnuvası Düzenlenecektir.Yaşasın Cumhuriyet!

Ekm

Okulumuzun 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kapsamında çıkarmış olduğu gazetemizi siz değerli öğrencilerimizle paylaşmaktan kıvanç duyarız.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımızdan Sayın Halit Ateş bugün okulumuzu ziyaret ettiler.Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl

Anaokulumuzun İlköğretim Haftası Etkinlikleri Kapsamında Okulumuzda Yüz Boyama Etkinliği Yapıldı

Ara