Rehberlik Servisi

Mrt

Psikolojik sağlamlığı; hani o ne kadar iteklense de yeniden ayağa kalkan hacıyatmazlara ya da ne kadar sıkarsak sıkalım yeniden eski haline dönen stres toplarına benzetebiliriz :)

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından da öğrencilerimize yönelik “Psikolojik Sağlamlık” konulu pano düzenlenmiştir.

Keyifli okumalar dileriz :)

Mrt

Duygu Kontrolü

Öz Disiplin Geliştirme

Psikolojik Sağlamlık

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele

Pozitif Ebeveyn Tutumları

Akran Zorbalığını Önleme

Sınır koyma

konuları ile ilgili seminer çalışması yapılmış olup bilgilendirme broşürü dağıtılmıştır.🪶

Ara

Öğrencilerimizin kişisel sınırlarını  oluşturabilmeleri; kişisel gelişimlerinde, sağlıklı ilişkiler kurmalarında ve bu ilişiklerini sağlıklı bir şekilde sürdürebilmeleri için önemlidir.

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 2. sınıf öğrencilerine yönelik “Kişisel Alanı Bilme ve Koruma” konulu sınıf rehberliği çalışmalarına başlanmıştır.

Öğrencilerin oyun eşliğinde konuyu eğlenerek öğrenmeleri sağlanmıştır. ️

Kas

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından bu ayın konusu olan “Sınırları Koyma” konulu pano hazırlanmıştır.

Kas

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından öğrencilerimize yönelik “Bilinçli Teknoloji Kullanımı” konulu sınıf rehberliği çalışmalarına başlanmıştır. Okulumuz panosu da bu konuya yönelik hazırlanıp çalışmalarla desteklenmiştir.

Ekm

Okulumuz rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize yönelik “Mahremiyet Eğitimi” konulu sınıf rehberliği çalışmalarına başlanmıştır. Okulumuz panosu da bu konuya yönelik hazırlanıp çalışmalarla desteklenmiştir.