İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cemal GÜLİSTAN Okulumuzu Ziyaret Etti

Bugün İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cemal GÜLİSTAN, okulumuzda  bir dizi açılışa katıldı. Okul aile birliğimizin destekleriyle açılan fen laboratuvarı, akıl ve zeka oyunları sınıfı ve kütüphane ile öğrencilerimize daha donanımlı bir eğitim ortamı sunulmasına şahitlik etti. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz öğrencilerimizle bir araya gelerek, kütüphane ve diğer tesislerin doğru ve etkin kullanımı üzerine bilgilendirme yaptı. Onların eğitim hayatlarında daha bilinçli ve sorumluluk sahibi olmalarını sağlamak amacıyla öğrencilerimizle sohbet etti. Öğretmenler odasında değerli öğretmenlerimizle istişarelerde bulunarak, eğitim sürecini daha verimli hale getirmek için ortak çözümler arandı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cemal Gülistan öğretmenlerimizin görüşlerine her zaman açık olduğunu ve onların mutluluğunu önemsediğini bir kez daha dile getirdi. Eğitimde kaliteyi artırmak ve öğrenci-öğretmen memnuniyetini sağlamak adına çalışmaları sürdüreceğini, öğretmen ve idarecilerimizle birlikte daha aydınlık yarınlar için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz diyerek okul idaresi ve öğretmenlerimize başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

15-03-202415-03-202415-03-202415-03-202415-03-2024

Yayın: 15.03.2024 - Güncelleme: 15.03.2024 15:45 - Görüntülenme: 44